Mèkkerstee geitenkaas fenegriek (v.a. 500 gram)

Mèkkerstee Fenegriek is een biologische geitenkaas die door de toevoeging van fenegriekzaadjes een ietwat notensmaak krijgt.

€ 8,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

U krijgt een lekker vers afgesneden stuk Biologische geitenkaas met fenegriek in de vacuum.

Op de Great Yorkshire Show 2014 in Harrogate Engeland wint Mèkkerstee Fenegriek GOUD  in de klasse: kaasspecialiteiten gemaakt van geitenmelk. Deze biologische geitenkaas met fenegriek werd door de jury uitgebreid getest en kwam als lekkerste uit de bus. 

Bij de Great Taste Awards 2012 in Engeland heeft Mèkkerstee Fenegriek zelfs een GOUDEN ster gewonnen voor haar bijzonder romige smaak. Een vakbekwame jury van 350 panelleden bepaalt welke voedingsmiddelen een geweldige smaak oftewel een Great Taste hebben! Daarbij spelen uiterlijk, textuur, kwaliteit van de ingrediënten en hoe goed het product is samengesteld een belangrijke rol. De reactie van de jury op Mèkkerstee Fenegriek was als volgt: “Haar bijzondere romigheid en balans van smaken doen deze kaas naar meer smaken!”. Daarmee voldoet Mèkkerstee aan de hoge kwaliteits- en smaakeisen van de jury en behoort de kaas tot een vrijwel foutloos product met een geweldige smaak!

Tip:
Mèkkerstee Fenegriek is heerlijk als u eens wat anders wil op de boterham!