Fondue set grijs
Fondue set grijs

Deze mooi vormgegeven lichtgrijze fondue set bestaat uit een keramische fonduepan, een stenen onderstel, een brander en 4 RVS fondue vorken. De fonduepan met een liter inhoud is groot genoeg om met...

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze mooi vormgegeven lichtgrijze fondue set bestaat uit een keramische fonduepan, een stenen onderstel, een brander en 4 RVS fondue vorken. De fonduepan met een liter inhoud is groot genoeg om met vrienden of het hele gezin te genieten van een lekkere fondue met kaas en daarbij stokbrood, bleekselderij en broccoli bijvoorbeeld.

Er zijn inmiddels veel verschillende varianten van fonduen, probeer ook bijvoorbeeld eens fondue met Italiaanse kruiden, blauwe aderkaas of geitenkaas. De fondue kan daarnaast ook goed samen met minder traditionele groenten en fruit zoals meloen, paprika en wellicht een glaasje koude Prosecco er naast. Ook is deze fondue geschikt om een chocoladefondue als dessert neer te zetten.

Met deze set kun je je fondue volledig naar eigen smaak inrichten, verras vrienden en of gezin met nieuwe smaken en nieuwe ervaringen, gezellig thuis aan tafel in een gezellig en knus samenzijn.

De fondue is verkrijgbaar in de frisse kleuren wit en grijs. De fondue is vaatwasserbestendig.

Let op! Deze fonduepan is niet vuurvast en mag niet op open vuur. Eerst de gebruiksaanwijzing lezen!