Bestel een Boska kaasschaaf bij ons en verzeker uzelf van een kaasschaaf die lang scherp blijft. Het blad van de kaasschaaf is gemaakt uit hoogwaardig roestvrij staal. Hierdoor is de kaasschaaf extra sterk en genieten ook intensieve gebruikers er lang van. Een Boska kaasschaaf schaaft dunnere plakken dan een normale kaasschaaf. Hoe dunner de plak, hoe beter de smaak. Er komt namelijk meer zuurstof bij de kaas als de plak dunner is. Dit zorgt, net als bij wijn, voor meer smaak.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Boska Kaasschaaf Monaco+

De vernieuwde en verbeterde Monaco kaasschaaf.

13,95

visibility
shopping_cart

Kaasschaaf Milano+

Kwalitatief goede, gebruiksvriendelijke kaasschaaf van Boska!

10,90

Schaaf een lekkere plak kaas met een Boska kaasschaaf

Boomkamp Kaasspecialist in Denekamp verkoopt verschillende modellen. De Boska kaasschaaf+ combineert een moderne roestvrijstalen look met een geoptimaliseerd schaafblad. Het schaafblad heeft een geruit patroon en een non-stick coating. Hierdoor blijft uw kaas, zoals een Prima Donna kaas, niet plakken aan de schaaf. De Boska kaasschaaf Amsterdam heeft daarentegen een SoftGrip+ handvat. De kaasschaaf ligt hiermee prettig in de hand. Beide kaasschaven hebben unieke eigenschappen, maar één ding hebben ze gemeen. Beide kaasschaven schaven probleemloos door iedere soort kaas. Een Boska kaasschaaf glijdt bijvoorbeeld zo door een Old Amsterdam kaas heen.

Uw nieuwe kaasschaaf bestelt u eenvoudig online

U bent van harte welkom in onze winkel in Denekamp of op de markt om uw kaasschaaf te kopen. U bestelt deze echter ook eenvoudig online. Bestel hier ook een andere lekkernij, zoals een worstje of mosterd-dille saus bij. Zo heeft u voor uzelf of voor iemand anders een lekker cadeaupakketje. Vragen stelt u via het contactformulier, of u belt naar 085-0601799. U kunt ook een e-mail sturen naar info@boomkampkaas.com. Neem nu contact op of bestel uw kaasschaaf online!


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.