Villa Truffo kaas (v.a. 500 gram)
Villa Truffo kaas (v.a. 500 gram)

Bijzonder romig en een ware specialiteit!

€ 9,45
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

U krijgt een lekker vers afgesneden stuk truffel kaas in de vacuum.

Villa Truffo is een rauwmelkse kaas met Italiaanse zwarte truffel. In de Italiaanse bossen van Monti Sibillini vindt de speurtocht plaats naar de deze zwarte truffels. De truffel is familie van de paddenstoel en heeft een verfijnde smaak. Haar aroma komt optimaal tot zijn recht wanneer de zwarte truffel wordt verwerkt. Door de unieke combinatie van Hollandse boerenkaas en de intense smaak van zwarte truffel ontstaat een boerenkruidenkaas met temperament! Bijzonder romig en een ware specialiteit. Een echte luxe kaas die in de kaaswereld de innovatie een stap voor is.

In Polsbroekerdam staan de koeien die de melk geven voor Villa Truffo. De boer bereid volgens geheim recept de Villa Truffo. Vervolgens ligt de kaas op houten planken te rijpen en na een 8 weken rijping is de kaas klaar om te worden gegeten.

Villa Truffo wint zelfs twee GOUDEN sterren bij de Great Taste Awards 2013 voor haar bijzondere smaak. Gekeurd door minstens drie verschillende panels deden uitwijzen dat de kaas de gradatie: 'excellent' behaalde. ’Villa Truffo kreeg als feedback: ‘Een prachtige boerenkaas met een geweldige geur en een romige smaak waarbij de aroma van truffels je tegemoet komt!’ aldus de jury. Een ware beloning voor deze boeren truffelkaas.