var_bUseFloatingBasket__=_0;var_sMasterDomain_______=_'www.boomkampkaas.com';
Italiaanse kazen zijn erg populair. De sterke smaak van deze kazen zorgt hiervoor. Deze smaak ontstaat door het lange rijpingsproces en de soort melk die is gebruikt. Het rijpingsproces zorgt er ook voor dat de kaas hard is en brokkelt tijdens het snijden. U kunt de lekkerste Italiaanse kazen zoals een Parmezaanse- of Pecorino kaas bij Boomkamp Kaasspecialist bestellen. Alle kazen, inclusief de Parmezaanse kaas en Pecorino kaas, worden direct na het bestellen vers van het mes gesneden. Wij verpakken ze vervolgens vacuüm en verzenden dit vanuit Denekamp zo snel mogelijk naar u. Hierdoor geniet u snel van de lekkerste Italiaanse kazen.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Parmesan Reggiano (v.a. 250 gram)

De originele en de lekkerste!

5,75

visibility
shopping_cart

Pecorino Romano (v.a. 250 gram)

Een heerlijke Italiaanse schapenkaas!

4,00

Niets zo veelzijdig als de Italiaanse kazen

De Italiaanse kazen hebben vele toepassingen. Het is mogelijk op veel verschillende manieren van de kaas te genieten. De meeste mensen gebruiken Italiaanse kazen voornamelijk door het over pasta te raspen. Er zijn echter veel andere, heerlijke toepassingen. U kunt een Parmezaanse- of Pecorino kaas bestellen en eten als borrelsnack in blokjes, zoals een Old Amsterdam kaas. Daarnaast is het een uitstekend dessert, een goede toevoeging voor het kaasplankje. Het is mogelijk om op meerdere manieren te genieten van Italiaanse kazen. De enige toepassing die lastiger is, is het schaven van een plak en deze op een boterham te eten. Dit ligt echter niet aan de smaak in combinatie met brood, maar aan het feit dat de hardere kazen lastig te schaven zijn. Een mooi plakje schaaft u bijvoorbeeld beter van een Goudse kaas.

Bestel online en rasp snel

U bestelt de Italiaanse kazen gemakkelijk online. Dit geldt voor het bestellen van Parmezaanse-, Pecorino kaas of een andere buitenlandse kaas. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Denekamp of bij onze marktkraam. Wij staan op verschillende locaties in het oosten van Nederland. Staan we niet bij u in de buurt? Bestel dan online, bel naar 085-0601799 of e-mail naar info@boomkampkaas.com. We horen graag van u!