Italiaanse kazen zijn erg populair en velen kiezen ervoor om deze bij ons te bestellen. Hun sterke smaak zorgt voor deze populariteit, die ontstaat door het lange rijpingsproces en de soort melk die is gebruikt. Het rijpingsproces zorgt er ook voor dat de kaas hard is en brokkelt tijdens het snijden. U kunt de lekkerste Italiaanse kazen, zoals een Parmezaanse, Pecorino of Parmigiano Reggiano kaas, bij Boomkamp Kaasspecialist bestellen. Alle kazen, inclusief de Parmezaanse, Pecorino en Parmigiano Reggiano kaas, worden direct na het bestellen vers van het mes gesneden. Wij verpakken ze vervolgens vacuüm en verzenden dit vanuit Denekamp zo snel mogelijk naar u. Hierdoor geniet u snel van de lekkerste Italiaanse kazen.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Parmesan Reggiano

De originele en de lekkerste!

6,00

visibility
shopping_cart

Pecorino Romano

Een heerlijke Italiaanse schapenkaas!

4,25

Niets zo veelzijdig als de Italiaanse kazen die u bij ons kunt bestellen

De Italiaanse kazen die u bij ons kunt bestellen, hebben vele toepassingen. Het is mogelijk om op veel verschillende manieren van de kaas te genieten. De meeste mensen gebruiken Italiaanse kazen voornamelijk door het over pasta te raspen. Er zijn echter veel andere, heerlijke toepassingen. U kunt een Parmezaanse, Parmigiano Reggiano of Pecorino kaas bestellen en eten als borrelsnack in blokjes. Daarnaast is het een uitstekend dessert, een goede toevoeging voor het kaasplankje. Het is mogelijk om op meerdere manieren te genieten van Italiaanse kazen. De enige toepassing die lastiger is, is het schaven van een plak en deze op een boterham te eten. Dit ligt echter niet aan de smaak in combinatie met brood, maar aan het feit dat de hardere kazen lastig te schaven zijn. Een mooi plakje schaaft u bijvoorbeeld beter van een Goudse kaas. Wilt u meer informatie over de Parmigiano Reggiano, een Parmezaanse of een andere kaas voordat u gaat bestellen? Lees dan meer over de kazen uit ons assortiment op de afzonderlijke pagina’s.

Bestel online en rasp snel

U kunt de Italiaanse kazen, zoals de Parmezaanse, Parmigiano Reggiano of Pecorino kaas, gemakkelijk online bestellen. Dit geldt ook voor andere buitenlandse kazen uit ons assortiment, zoals de Zwitserse bergkaas, en de verschillende boerenkazen. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Denekamp of bij onze marktkraam. Wij staan op verschillende locaties in het oosten van Nederland. Staan we niet bij u in de buurt? Bestel dan eenvoudig online! Om contact met ons op te nemen, belt u naar 085-0601799 of mailt u naar info@boomkampkaas.com.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies