U koopt bij Boomkamp Kaasspecialist uit Denekamp twee verschillende soorten Zwitserse bergkaas, oftewel gruyère. De Comté Gruyère en de Gruyère Magoth. De Comté Gruyère komt uit het Franse berggebied Jura, op de grens met Zwitserland. Deze kaas is perfect te gebruiken voor de kaasfondue door de nootachtige smaak. De Gruyère Magoth daarentegen is heerlijk op brood, als tussendoortje of als dessert. Deze kaas is ook een echte Zwitserse bergkaas, ze produceren deze namelijk in de Zwitserse Alpen.
Bezig met laden...
visibility

Anton bergkaas

Zwitserse, 10 maanden gerijpte bergkaas. Een volle, bijzondere kaas met veel smaak!

4,50

visibility

Comté Gruyère

De koning onder de bergkazen!

8,95

visibility

Gruyère Magoth

Magoth is een heerlijke bergkaas uit de Zwitserse Alpen. Deze bergkaas heeft 12 maanden op de planken gerijpt. Hierdoor heeft deze kaas...

8,95

visibility

Hooibloem kaas

Romig, zacht, delicaat, vol aroma!

8,45

visibility

Morbier

Bijzondere 45+ kaas uit de Jura met een romig pikante smaak.

4,00

visibility

Nieuw! Weinkäse

Aromatisch en licht fruitig, bereid met Oostenrijkse melk uit Vorarlberg

4,25

visibility

Tête de Moine (+/- 450 gram)

Kaasgenot in fijne 'roosjes'!

13,50

visibility

Tête de Moine (+/-850 gram)

Kaasgenot in fijne 'roosjes'!

25,50

visibility

Zwitserse bergkaas

7 maand gerijpte bergkaas uit Simmental in Zwitserland

8,95

Een Zwitserse bergkaas mag niet ontbreken op uw kaasplankje

De twee soorten Zwitserse bergkazen verschillen op meerdere vlakken. De rijpingstijd is volledig anders voor beide kazen. De Gruyère Magoth rijpt bijvoorbeeld twaalf maanden. Dit is vergelijkbaar met de rijpingstijd van een oude kaas, zoals de Prima Donna kaas. De Comté Gruyère rijpt daarentegen maar zes maanden. Dit heeft een duidelijk effect op de smaak en structuur van de kazen. De Gruyère Magoth hoort thuis op iedere kaasplank, net als onze specialiteit, de Texelse kaas. Beide soorten kaas worden vers van het mes voor u gesneden. U serveert dus een lekkere plank vol met verse kazen, zoals een geitenkaas, met behulp van Boomkamp Kaasspecialist.

Profiteer van onze actie van de maand

Gemakkelijk genieten van de lekkerste Zwitserse bergkaas of een Goudse kaas? Bestel deze dan online. Het is ook mogelijk om uw favoriete kaas te kopen in onze winkel in Denekamp of bij onze marktkraam. Heeft u vragen over de Zwitserse bergkaas? Bel dan naar 085-0601799 of e-mail naar info@boomkampkaas.com. Wij beantwoorden uw vragen graag. Bestel uw favoriete kaas in combinatie met onze actie van de maand en profiteer van leuke voordelen.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies