Zoekt u de perfecte gatenkaas die u online kunt bestellen? Ontdek dan het smaakvolle assortiment van Boomkamp Kaasspecialist. Een gatenkaas is het onderwerp van verschillende Nederlandse gezegden. Een bekend voorbeeld komt van Johan Cruijff, die een verdediging ooit een gatenkaas noemde. De beeldspraak van deze soort kaas is bekend, maar de smaak van de kaas is ook erg lekker. De gatenkaas die u online kunt bestellen bij Boomkamp Kaasspecialist uit Denekamp, is bijvoorbeeld erg lekker op een boterham, maar ook als kaasfondue.
Bezig met laden...
visibility

Emmentaler

Emmentaler kaas heeft een nootachtige, zoete smaak.

5,95

De oorsprong van de gaten in een gatenkaas die u online kunt bestellen in onze winkel

Een bekende gatenkaas is een buitenlandse kaas. We hebben het hier over de Emmentaler uit Frankrijk, een gatenkaas die u bij ons online kunt bestellen. Deze krijgt zijn gaten tijdens het rijpingsproces. De gaten ontstaan doordat koolzuurgas uit de melk gaat stollen. De gaten die in het begin van het rijpingsproces ontstaan, zijn vaak het mooist rond. Gaten die later ontstaan gaan vaak scheuren. Sommige kazen hebben wel gaten en andere niet. Dit heeft te maken met de bacteriën die gebruikt worden om de kaas te rijpen. Hierdoor heeft bijvoorbeeld een Goudse kaas minder gaten dan een Emmentaler.

Geniet van de lekkerste kaas en bestel nu

Onze kazen zijn van topkwaliteit en komen van gecertificeerde leveranciers. Deze worden direct na bestelling vers van het mes gesneden en opgestuurd vanuit Denekamp. Geniet binnenkort van een lekkere gatenkaas, boerenkaas, typisch Noord-Hollandse kaas of Prima Donna kaas door deze gemakkelijk online te bestellen. Heeft u vragen over de kaas? Bel naar 085-0601799 of e-mail naar info@boomkampkaas.com. Wij beantwoorden deze vragen graag.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies