Bij Boomkamp Kaasspecialist kunt u geitenkaas met fenegriek eenvoudig online bestellen. Geitenkaas is op zichzelf al erg lekker, maar is nog lekkerder in combinatie met fenegriek. De smaak van geitenkaas gaat erg goed samen met het nootachtige aroma van de fenegriekzaadjes. Onze verschillende kazen komen van gecertificeerde leveranciers, waardoor ze van topkwaliteit zijn. U bestelt bij Boomkamp Kaasspecialist uit Denekamp prijswinnende geitenkazen waarvan de smaak u verbaast.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Chevretta geitenkaas kruidenmix

Met een melange van groene kruiden en paprika

7,95

visibility
shopping_cart

Geitenkaas zacht belegen

Met een heerlijk romige, karakteristieke smaak!

7,45

visibility
shopping_cart

Geitenstee fenegriek

Heerlijke zacht belegen geitenkaas die door de toevoeging van het kruid fenegriek een ietwat nootachtige smaak krijgt.

9,45

visibility
shopping_cart

Sikkepit | Oude Geitenkaas

Een lang gerijpte (10-12 maanden) blanke geitenkaas. Toegankelijke kaas, met een bijzonder zoetje in de smaak.

9,45

Verschillende soorten geitenkaas met tuinkruiden en fenegriek bestellen

We verkopen zowel jonge als oude geitenkaas. De jonge kaas is romiger, waar de oude kaas juist stevig is en zoutkristallen bevat. De verschillende geitenkazen zijn, net als de Goudse kazen, verkrijgbaar met een smaakje. Een kaassoort die u bij ons kunt bestellen is een geitenkaas met een melange van tuinkruiden erin vermengd, maar ook de geitenkaas met fenegriek erin. Wij verkopen echter niet alleen geitenkaas. U kunt bij ons terecht voor onder meer een Old Amsterdam kaas en light kaas. Al onze kazen zijn smaakvol en sturen we vers van het mes naar u toe.

Bestel een verse kaas voor de lekkere trek

Boomkamp Kaasspecialist is een kaasgroothandel uit Denekamp. We verkopen haast iedere soort kaas die u kunt bedenken. Deze kazen bestelt u eenvoudig online en worden vervolgens vacuüm verpakt en naar u verzonden. De kaas blijft hierdoor vers. Ook als uw favoriete kaas – bijvoorbeeld een specifieke geitenkaas met fenegriek – niet verkrijgbaar is in onze webshop, kunnen wij deze in de meeste gevallen gewoon bestellen en aan u leveren. Kijk ook eens bij de actie van de maand; we hebben iedere maand een actie, waardoor u voordelig geniet van kaas(accessoires). Heeft u vragen over de geitenkaas met fenegriek of de accessoires die u kunt bestellen? Bel dan naar 085 019 2728 of e-mail naar info@boomkampkaas.com. Twijfel niet en geniet van een heerlijk stuk kaas!


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies