Geitenkaas is op zichzelf al erg lekker, maar is nog lekkerder in combinatie met fenegriek. De smaak van geitenkaas gaat erg goed samen met het nootachtige aroma van de fenegriekzaadjes. De verschillende kazen komen van gecertificeerde leveranciers, waardoor ze van topkwaliteit zijn. U bestelt bij Boomkamp Kaasspecialist uit Denekamp prijswinnende geitenkazen waarvan de smaak u verbaast.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Chevretta geitenkaas tuinkruiden (v.a. 500 gram)

Met een melange van groene kruiden en paprika

7,25

visibility
shopping_cart

Chevretta Oude Geitenkaas (v.a. 500 gram)

45 weken gerijpt, kenmerkende subtiele smaak en zuivere kristallen

8,45

visibility
shopping_cart

Geitenkaas zacht belegen (v.a. 500 gram)

Met een heerlijk romige, karakteristieke smaak!

7,25

visibility
shopping_cart

Geitenstee fenegriek (v.a. 500 gram)

Heerlijke zacht belegen geitenkaas die door de toevoeging van het kruid fenegriek een ietwat nootachtige smaak krijgt.

9,25

De verschillende soorten geitenkaas met tuinkruiden en fenegriek

We verkopen jonge en oude geitenkaas. De jonge kaas is romiger, waar de oude kaas juist stevig is en zoutkristallen bevat. De verschillende geitenkazen zijn, net als de Goudse kazen, verkrijgbaar met een smaakje. Een voorbeeld is een geitenkaas met een melange van tuinkruiden erin vermengd, maar ook de geitenkaas met fenegriek erin. Wij verkopen echter niet alleen geitenkaas. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten kaas, zoals een Old Amsterdam kaas. Al onze kazen zijn smaakvol en sturen we vers van het mes naar u toe.

Bestel een verse kaas voor de lekkere trek

Boomkamp Kaasspecialist is een kaas groothandel uit Denekamp. We verkopen haast iedere soort kaas die u kunt bedenken. Deze kazen bestelt u eenvoudig online en worden vervolgens vacuüm verpakt en naar u verzonden. De kaas blijft hierdoor vers. Ook als uw favoriete kaas niet verkrijgbaar is in onze webshop, kunnen wij deze in de meeste gevallen gewoon bestellen en aan u leveren. Gaat u bestellen? Kijk dan ook eens bij de actie van de maand. We hebben iedere maand een actie, waardoor u voordelig geniet van kaas(accessoires). Heeft u vragen over de geitenkaas met fenegriek of de accessoires? Bel naar 085-0601799 of e-mail naar info@boomkampkaas.com. Twijfel niet en geniet van een heerlijk stuk kaas!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.