Houdt u van boerenkaas en wilt u die graag online kopen? Dat kan gemakkelijk bij Boomkamp Kaasspecialist uit Denekamp! In ons assortiment vindt u diverse boerenkazen om van te genieten. Als kaasspecialist bieden we zowel Nederlandse als buitenlandse kazen aan, unieke soorten die u niet zomaar overal vindt. Kies de boerenkaas die u online wilt kopen en wij zorgen ervoor dat deze in de beste kwaliteit bij u thuis arriveert.


Uw favoriete soort boerenkaas online kopen

Wilt u een boerenkaas online kopen om van te genieten tijdens de lunch of een borrel? Kies uit verschillende heerlijke boerenkazen uit onze kaaswinkel en ontdek de verrassende smaken. Boerenkaas is een Nederlandse kaas die ambachtelijk wordt gemaakt, met rauwe melk als belangrijk ingrediënt. Het is een traditionele specialiteit die met veel precisie geproduceerd wordt. Bij Boomkamp Kaasspecialist kunt u onder meer de volgende soorten boerenkaas online kopen:

  • ‘Boer Johan’ oud
  • Boerderijkaas met stukjes tomaat en olijf
  • Biologische belegen boerderijkaas

Dit is slechts een greep uit ons assortiment. Naast deze en andere soorten boerenkaas, kunt u bijvoorbeeld ook geitenkaas en de beroemde Noord-Hollandse kaas online kopen.

Bestel online of kom bij ons langs

Behalve onze webwinkel, bieden we ons assortiment aan kazen ook aan in onze winkel in Denekamp en op de markt. Indien u dit wenst, kunt u ons dus op verschillende manieren om kaasadvies vragen. Wilt u boerderijkaas of een andere kaassoort online kopen en meer informatie hierover ontvangen? Bel dan naar 085-0601799 of mail naar info@boomkampkaas.com en wij staan u graag te woord.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies