De Old Amsterdam kaas verdient wereldwijd prijs na prijs door de unieke receptuur. Een oude kaas is normaal gesproken minder romig en lastig te schaven. Dit soort kazen brokkelen namelijk sneller. De makers van Old Amsterdam zijn de uitdaging aangegaan om een oude kaas te maken die toch romig en te schaven is. Zij zijn hier aardig in geslaagd, want de kaas slaat bij iedereen die deze probeert in als een bom. Eindelijk is het mogelijk een plakje oude kaas op brood te eten!
Bezig met laden...
visibility

Old Amsterdam

Een kaas met rijpingskristallen en een pittige smaak, die t√≥ch smeu√Įg en snijdbaar is.

7,99

Geef een echte Old Amsterdam kaas cadeau

Boomkamp Kaasspecialist is een kaasgroothandel uit Denekamp en verkoopt (online) Old Amsterdam kaas en vele andere kazen, zoals Edammer en gatenkaas. Ook buitenlandse kazen, zoals de Zwitserse bergkaas en Italiaanse kazen, behoren tot ons assortiment. Onze kazen komen van gecertificeerde leveranciers. Hierdoor geniet u van echte, kwalitatief hoogwaardige kaas voor de beste prijs. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend(in) of familielid en houdt hij of zij van oude kaas? Dan is een stuk Old Amsterdam kaas een uitstekend cadeau! U bestelt dit cadeau eenvoudig online, eventueel in combinatie met andere kazen en accessoires. Zo maakt u er een leuk kaaspakket van dat zeker in de smaak valt.

Neem contact met ons op

Old Amsterdam en onze andere kazen bestelt u eenvoudig online. Wij zijn goed op de hoogte van al onze kazen, daarom zijn uw vragen over bijvoorbeeld de ingrediënten welkom. Bel hiervoor naar 085-0601799 of e-mail naar info@boomkampkaas.com. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Denekamp of bij onze marktkraam op verschillende locaties in Nederland. Kom eens langs of bestel uw favoriete kaas online!


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies