Boomkamp Kaasspecialist: al ruim 40 jaar een begrip!
 

Boomkamp Kaasspecialist is in 1973 opgericht en een echt familiebedrijf, gespecialiseerd in het rijpen en verzorgen van Nederlandse kaas.

Wat begon als een kleine markthandel is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met maar liefst 10 markten in Oost-Nederland, een kaaswinkel in Denekamp en de webshop wereldwijd kan iedereen genieten van de lekkerste kazen en delicatessen uit binnen- en buitenland.

Achter de schermen is Boomkamp Kaasspecialist bovendien ook altijd met haar tijd meegegaan. Zo rijpen de kazen op een constante temperatuur in een professioneel en hygiënisch pakhuis, terwijl de kwaliteit ook op de markten bewaard blijft door het gebruiken van de nieuwste technologieën.

Wat ongewijzigd is gebleven is ons doel: onderscheidend zijn door het leveren van topkwaliteit tegen een eerlijke prijs!

Bent u benieuwd naar de volle smaken van de kazen van Boomkamp Kaasspecialist? Kom dan langs op de markt, in onze winkel of bestel via onze webshop de heerlijkste kazen, of een van onze mooie bijproducten, alles voor de kaasliefhebber!