1. Welke betaalmethoden zijn er mogelijk bij Boomkamp Kaasspecialist?
Bij ons kunt u betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort Banking, Maestro, Visa, Master Card, PayPal en de optie vooraf overmaken. (zodra wij het orderbedrag ontvangen hebben wordt uw bestelling klaargemaakt voor verzending en toegestuurd) 

2. Wat zijn de verzendkosten bij Boomkamp Kaasspecialist?
Alle bestellingen worden via een pakketdienst verzonden. Boomkamp Kaasspecialist brengt € 4,95 verzendkosten in rekening voor elk pakket binnen Nederland. Vanaf €50,- is de verzending binnen Nederland gratis. Voor verzendkosten buiten NL zie de pagina 'Verzendkosten'.

3.
Als ik kaas bestel, hoe wordt dit dan verpakt?
Wij snijden de kaas altijd vers van het mes, waarna elk stuk apart gevacumeerd wordt. Eenmaal in de vacuum blijft de kaas dan wel 2 maanden houdbaar. Kaas is een zeer geschikt product om te versturen en hoeft niet gekoeld te zijn gedurende dit proces. Als uw bestelling is aangekomen adviseren wij u de kaas in de koelkast te bewaren. 
 
4. Mijn bestelde product voldoet niet helemaal aan mijn wensen, wat nu?
Producten die voor u op maat gesneden en verpakt worden kunnen niet worden geretourneerd of het product moet niet voldoen aan de kwaliteit dan nemen we het wel retour en dan krijgt u er een nieuw product voor terug. Als u een product wilt retourneren dan kunt u deze binnen 14 werkdagen aan ons retour zenden, de kosten van de retourzending zijn voor de klant. U dient via de mail een retouraanvraag in te dienen, indien u akkoord heeft gekregen kunt u het product retour zenden. 

4. Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?
Wij streven ernaar (wanneer uw bestelling voor 12uur geplaatst wordt), deze dezelfde dag te verzenden en anders uiterlijk de werkdag erna. Na verzending wordt uw pakket in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen afgeleverd. 
Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag. 

 
5. Zijn de getoonde bedragen inclusief of exclusief BTW?
Alle genoemde prijzen op Boomkampkaas.com zijn inclusief BTW: 9% voor voedingsmiddelen en 21% voor overige producten.

Mocht u nog overige vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, via mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst.